TRAVELLING IN CYPRUS


Το να ζεις σε νησί έχει ένα όμορφο παράδοξο, η δική σου καθημερινότητα είναι οι διακοπές κάποιων άλλων.
Οι προσγειώσεις και απογειώσεις καθημερινό θέαμα. Άνθρωποι με αποσκευές, παντού γύρω σου να σε προσπερνούν για να φτάσουν στον προορισμό τους δηλ. στο ξενοδοχείο τους, να τακτοποιηθούν και να ξεκινήσουν τη βουτιά στη διασκέδαση.
Όλα τα σχέδια που έγιναν κατά την οργάνωση αυτού του ταξιδιού, πρέπει να εξαργυρωθούν και με το παραπάνω.
Η αναμονή, οφείλει να είναι αντάξια της παραμονής.
Μαγιό, καπέλο, beach bar, ηλιοθεραπεία με τις ώρες...Και το απόγευμα ανάλογο ένδυμα για γεύμα και ποτό.
Είναι μιά γλυκιά αναστάτωση για τον τόπο, που πρακτικά δεν σταματάει, άλλωστε ένα από τα χαρίσματα του νότου είναι η παρατεταμένη καλοκαιρία.
Μας δίνεται λοιπόν η ευκαιρία, σε κάθε μας βόλτα να ξεκλέψουμε λίγο από την χαλαρή διάθεση των τουριστών (μην νομίζεις, είναι αναζωογονητικό).

 Αναζωογονητικές  όμως είναι και οι βόλτες στην παραλία των Φοινικούδων στην πόλη της Λάρνακας.
Όλος ο κόσμος, ντόπιοι και τουρίστες μπορούν να περάσουν πολύ ευχάριστα τη μέρα τους εδώ.
Κατά μήκος της παραλίας υπάρχουν beach bar όπου μπορεί κανείς να κολυμπήσει άνετα, ακόμη και τα μικρότερα παιδιά, αφού η θάλασσα για αρκετά μέτρα είναι ιδιαίτερα ρηχή.
 Επίσης κατά τη διάρκεια  της καλοκαιρινής περιόδου, διοργανώνονται αρκετά events όπως beach voley εφήβων, αλλά και τοπικά πανηγύρια, μέρος των οποίων αποτελούν οι μικρές συναυλίες που διοργανώνει ο δήμος και είναι ανοιχτές για όλους.


Από τα πιο ωραία κατά την προσωπική μου άποψη, οι βόλτες στην παλιά πόλη.
Μαγαζιά με τουριστικά είδη, φαγητό αλλά και όλων των ειδών επιχειρήσεις εδρεύουν στα παλιά κτήρια.
Αυτό το νοητό ταξίδι στο χρόνο είναι πολύ ευχάριστο, αλλά και πολυσύχναστο.
Σίγουρα οι επισκέπτες φεύγουν με πιο γεμάτες "αποσκευές".


Share on Google Plus

About Unknown

Νοέμβρης! Ο μήνας γενεθλίων, κυρίως των Σκορπιών. Τους ξέρετε τώρα αυτούς τους τύπους. Εγωπαθείς, κυκλοθυμικοί, αυτοκαταστροφικοί αλλά κυρίως επίμονοι, δηλαδή πεισματάρηδες. Θέλουν να αποφασίζουν, να καθορίζουν, να καθοδηγούν. Κοινώς "ψώνια", και καθώς ο αρχηγός αυτών, η υπογράφουσα, δηλαδή ΕΓΩ! αποφάσισα να εκτεθώ δια της γραφής γιατί πολύ απλά θέλω να με διαβάζετε! Και υπογραμμίζω το θέλω γιατί ο Σκορπιός, καλοί μου φίλοι, όταν θέλει μπορεί! (έτσι νομίζει τουλάχιστον) και όπως καταλάβατε αυτό είναι και το μότο μου. Άλλα βιογραφικά στοιχεία νομίζω ότι είναι περιττά. Έτσι λοιπόν σας καλωσορίζω και εύχομαι τα θέματα που θα αναρτηθούν να είναι του ενδιαφέροντος σας. Ελπίζω η σχέση μας να είναι διαδραστική και άμεση. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και σας περιμένω στην παρέα μας! Λία Ιωαννίδου.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου